Lokationer

JENNAILS Nordhavn
Murmanskgade 15
2150 Nordhavn

JENNAILS Odense
Kongensgade 69C
5000 Odense C

CVR: 29954038

Follow Us
Image Alt

Bryn & Lash Lift

Priser

Vipper

  • VIPPER + BRYN
  • . 295 .
  • Få farvet vipper og brynene og rettet brynene med voks og pincet.
  • FULL MAKEOVER
  • . 760 .
  • Få udført et vippebuk, løftet, rettet og tæmmet dine brynhår og farvet både vipper og bryn.
  • DIG & DIN VENINDE
  • . 10% .
  • Tag din veninde med til at få udført samme behandling, samtidig med dig og spar 10%

Lashlift

Lash Lift er den perfekte behandling til dig der har vipper som ikke buer, som ønsker mere buk i vipperne eller et mere samlet løft af vipperne. Dine vipper vil efter denne behandling syne længere samt fyldigere. Til denne behandling vil vi anbefale at man også får farvet vipperne. Resultatet og holdbarheden er stort set det samme. Keratin lift eller almindeligt Lash Lift? Det er lidt lige som at vælge økologi eller ikke-økologi.

Browlift

Brow lift er også kendt Brow Lamination, som er den nye skønhedstrend, giver et ”Brushed-up-brow-look” og kan få brynet til at syne fyldigere. Brow Lift er fantastisk til alle hårtyper og er for dem der ønsker at tæmme nedadgående bryn, krøllede bryn eller ustyrlige hår i brynene. Til Brow Lift behandlingen anvender vi produkter som er genopbyggende og plejende for hårene. Brynene vil efter behandlingen syne mere løftet, fyldige og hårene vil få en mere ensrettet grosretning.

I butikken anvender vi Lash Bar’s Aspire Lift serie til Keratin lift og Brow lift (brow lamination). Alle produkter fra Aspire Lift serien er produceret I EU og er udviklet ud fra de højeste krav på markedet. Den nye innovative teknologi gør det UMULIGT at overbelaste hårstråene, derimod næres og genopbygges det indefra med keratin, collagen, silkeprotein og biotin. Den nye teknologi forhindrer derfor risiko for overbehandling af håret. Med den nye teknologi er det nu også muligt at anvende mascara eller gøre vipperne våde lige efter behandlingen.

Derudover er produkterne ikke testet på dyr.
Produkterne er 100% vegansk.

Før behandling

Til behandlingen skal du komme uden øjenmakeup, da behandlingen ikke kan udføres over makeup. Benyt en oliefri makeupfjerner, da det ellers kan have en påvirkning på resultatet.

Efter behandling

Undgå bad, dampbad, sauna og fitness i de første 24 timer efter behandling.
Påfør ikke serum, creme, makeup i det behandlede område.

Gnid ikke i det behandlede område.

Holdbarhed

Farve af vipperne gror ud, så det holder faktisk indtil der ikke er flere vipper tilbage.

Farve af bryn holder?

Lash & Brow Lift holder indtil det er groet ud – 4-8 uger

Væksten i ens vipper og bryn varierer fra person til person.

Vedligeholdelse

For at vedligeholde dit resultat og få det bedst mulige ud af dine vipper & bryn, anbefaler vi at du bruger vippe og/eller bryn-serum, som vi forhandler i butikken.

Ønskes det at få længere og fyldigere naturlige vipper og fyldigere bryn kan vi anbefale at bruge en serum. Du kan i butikken købe en fra SANZI, til enten vipper eller bryn..

Øjenbrynsserum kan anvendes til at give fyldigere bryn, og flere hår. Vi har en i butikken fra SANZI vi kan anbefale til dette. Denne kan bruges hvis man oplever “huller” i brynet, og ønsker en mere jævn hårvækst. Vi anbefaler at den bruges 1-2 gange dagligt for at opnå det bedste resultat.

Vippeserum kan anvendes til booste hårenes naturlige vækst, dette vil give længere, fyldigere og fornemmelsen af at flere vipper. I butikken har vi en fra SANZI vi kan anbefale.