SPECIALIST I ØJENVIPPER

Eyelash Extensions

Vippebehandlinger i Odense C hos Victoria Lashes står for kvalitet, holdbarhed og brug af kun de bedste materialer. Jeg bruger kun produkter af meget høj kvalitet, hvilket giver dig smukke, bløde og naturtro vipper at gå med.

En behandling hos mig, starter med en kort konsultation omkring hvilke kurve og længde du kunne tænke dig og jeg kommer med vejledning om hvad der vil klæde dine øjne bedst udfra dine ønsker. 

FESTLIGE ØJENVIPPER

Et lille touch?

 • TILFØJ GLIMMER 25,-

  Ønsker du at få tilføjet lidt glimmer på dine vipper i forbindelse med vinterens fester, så sig det til mig når du kommer

 • TILFØJ FARVE 25,-

  Du kan også få tilføjet lidt farvede vipper i forbindelse med vinterens fester, sig det til mig når du kommer

Single eyelash extensions

 • NATURLIGT LOOK 475,-

  Single Eyelash Extensions. vælg mellem flere kurver.

 • MASCARA LOOK 545,-

  Beskrivelse af Flat Eyelash Extensions

Hybrid eyelash extensions

 • GLAM LOOK 575,-

  50% single lashes + 50% 3D volume

 • WISPY LOOK 575,-

  Få lavet det populære wispy lash look, set på KIM K.

volume eyelash extensions

 • VOLUME 675,-

  F.eks Light Volume med 2-3 vipper pr. hårstrå eller almindelig volume med op til 10.

 • WISPY volume 675,-

  Få lavet det populære wispy lash look, set på KIM K. Her med lidt mere fylde.

 • MEGA VOLUME 775,-

  12-20 vipper pr. hårstrå

FØR BEHANDLING

Det anbefales at komme til din vippebehandling uden makeup. Jeg renser naturligvis øjenområdet inden behandlingen, men makeup-rester kan stadig sidde fast og påvirke holdbarheden. Ankommer du med en anden person, skal dette aftales på forhånd. Medmindre, at personen du har med også skal have lavet vipper. Kom til tiden, da der er blevet sat bestemt tid af til dig, for at du skal få den bedste service og resultat.

EFTER BEHANDLING

Vipperne skal undgå vand de første 24 timer. Brug ikke olie produkter på vipperne da det opløser limen. Børst dine vipper efter behov. Når vipperne begynder at falde af, må du ikke rive dem ud. Vær tålmodig og god ved dine vipper, så falder de uskadeligt af. Book i stedet tid til fjerning eller opfyldning af dine vipper.

Garanti/Politik

Opfyldning skal foretages inden de tre første uger efter din behandling, ellers afregnes der for et nyt sæt. Jeg laver opfyldning på andres arbejde. Hvis du taber mange af dine vipper, skal du reklamere indenfor de første 48 timer.