Lokationer

JENNAILS Nordhavn
Murmanskgade 15
2150 Nordhavn

JENNAILS Odense
Kongensgade 69C
5000 Odense C

CVR: 29954038

Follow Us
Image Alt

Vipper

Priser

Eyelash Extensions

Det mest klassiske sæt vipper, også kaldet single lashes, som betyder at der bliver påsat 1 vippe pr. naturligt vippehår. Giver indtrykket af tykkere og længere vipper. Ikke velegnet til dig der har en sparsom mængde vipper.

Metoden er den samme som Classic, men vipperne er flade og slutter af med en lille split, så de syner tykkere og tættere langs vippekanten og har en bedre holdbarhed. Ikke velegnet til dig der har en sparsom mængde vipper.

Her er det 50% Classic (1 strå pr. vippehår) og 50% Volume (2-3-4-5 strå pr. vippehår)

Der påsættes ved denne behandling 3-5 vipper pr. vippe, så selv hvis du ikke har ret mange vipper fra naturens side, vil du kunne få et flot og tæt look.

Giver det mest fyldige og dramatiske look, hvor der påsættes 6-10 vipper pr. naturlig vippe. Denne teknik egner sig ikke til meget korte eller skrøbelige vipper.

Mermaid Lash Extensions er til de kunder der ønsker en større ``wow-effekt``. Denne behandling kombinere den klassiske forståelse af Eyelash Extensions, med det vilde og sjove i farver og glitter. Vi har vipper i alle regnbuens farver, og matchende glimmer vipper. Man kan lave looks der kun består af vipper med farve og eller glimmer, eller man kan lave looks med en blanding af klassiske sorte vipper og lidt vildere vipper.

fra 300,-

Lille opfyldning, ca. efter 1-2 uger. Et hurtigt fiks af vipperne, hvis du har travlt eller blot ønsker et lille touch-up. Vi anbefaler man ikke går længere end 1-1,5 uge i denne opfyldning, hvis man har classic/flatlashes på

fra 350,-

Mellem opfyldning, ca. efter 2-3 uger. Oprethold den smukke fylde i dine vipper ved at fylde op efter ca. 3 uger (anbefalet)

fra 400,-

Mellem stor opfyldning, efter ca 3-4 uger. Få den fulde fylde tilbage, hvis du har tabt mange vipper.

fra 450,-

Stor opfyldning, efter ca 4-5 uger. Få den fulde fylde tilbage, hvis du har tabt mange vipper.

Om Eyelash Extensions

Ønsker du at vågne op uden at behøve at tage mascara på, så er Eyelash Extensions det rette for dig. Vi tilbyder hos The Beauty Box mange forskellige varianter, lige fra det helt klassiske look, det voluminøse doll-eye look til det farvelige mermaid-look. Vi tilbyder herudover også brune vippe-extensions.

Alenetid eller veninde-hygge?

Indrettet med rustikke betonvægge i en unik og hyggelig, nynordisk stemning, har The Beauty Box både et privatrum for dig der har brug for alenetid og et rum med 2 pladser. Notér i din booking, hvis du ønsker privatrum.

LashGoals™

Hos The Beauty Box har vi vores helt eget sortiment af vippe-extensions under brandet LashBoss. Vipperne er af høj kvalitets PBT-materiale og fås i forskellige kurver, tykkelser og længder, for at kunne skabe en individuelle looks. Vi har fra 8mm til 18mm i længde på vipperne, hvilket nok vil sige at vi tilbyder Danmark’s nok længste Eyelash Extensions.

Før behandling

Inden behandlingen er det vigtigt du fjerner al din øjenmakeup, med en oliefri makeupfjerner, da olien ellers kan være med til at påvirke det endelige resultat af dine vipper, da det løsner den lim vi bruger. Hvis makeup ikke er fjernet inden du kommer vil det afkorte den tid der er til resten af behandlingen. Kontaktlinser skal tages ud (gerne 24 timer før)

Efter behandling

I de første 24 timer, efter du har fået påsat kunstige vipper, skal du undgå vand og damp. Derudover anbefales det ikke at du træner, da sved og varme fra kroppen kan løsne limen. Undgå at gnide og hive i vipperne. Brug aldrig en vandfast eller olieholdig makeupfjerner til fjernelse af makeup eller rens af øjenområdet, da det kan påvirke limens bindingsevne.

Vedligeholdelse

Hvis du vil holde dine vipper pæne så længe som muligt, anbefales det at børste vipperne med den børste du får med, hver dag. Samt at vaske vipperne med en makeupbørste og Lash Shampoo/Cleanser et par gange om ugen.

For at bevare looket anbefaler vi at få dem opfyldt hver anden til tredje uge, da de falder af, efterhånden som du taber dine egne vipper.

Vi anbefaler at du bruger vippeserum fra Sanzi hver dag, for at styrke dine egne vipper. Vi forhandler dette produkt her hos The Beauty Box.