Lokationer

JENNAILS Nordhavn
Murmanskgade 15
2150 Nordhavn

JENNAILS Odense
Kongensgade 69C
5000 Odense C

CVR: 29954038

Follow Us
Image Alt

Voks

Priser

VOKS

180,-

Voks af bikiniområdet fra lysken til trussekanten.

Voks af bikiniområdet fra lysken til 1-2 cm under trussekanten.

Voks af hele intimområdet og bagtil. Trekant, stribe eller helt væk?

Voks af hele intimområdet, bagtil samt baller.

350,-

Voks fra knæ og op til trussekanten.

Voks fra knæ og ned

450,-

Voks af begge ben, både for og bagpå.

Før behandling

Inden behandling af voks, skal dine hår være mindst 4 mm lange for at få det bedste resultat (gælder dog ikke ansigt og armhuler).

Vi anbefaler at du peeler området dagen før du skal vokses.

Når du møder ind til en voks behandling hos os, vil vi altid gøre vores bedste for at beskytte din hud og minimere risikoen for rødme og irritation, derfor er det bedst at undgå at solbade- eller gå i solarie inden.

Efter behandling

Du får som afslutning på din voksbehandling påført Perron Rigot’s efterpleje program med jasmin olie og en forfriskende gel der vil berolige huden, reducere rødme og inflammation. Det eksklusive system efterlader din hud blød, afkølet og uskadt. Lige efter voksbehandlingen anbefales det ikke at bade eller tage sol.

Vedligeholdelse

Der er et par ting du kan gøre hjemmefra for at vedligeholde dit resultat.

Vi anbefaler at du bruger Double Scrub Ingrown Peeling fra Perron Rigot 1-2 gange om ugen for at exfoliere huden og reducere indgroet hår. Vi forhandler dette produkt her hos The Beauty Box. Hold herudover huden fugtet og blød mellem voksbehandlingerne, det vil gøre en kæmpe forskel.

Holdbarhed

Resultatet vil vare mellem 2-4 uger afhængig af din hårvækst. Med regelmæssig hårfjerning med voks vil tidsintervallet øges optil 6-8 uger. Ved vores voksbehandlinger vil du opleve, at det er mere effektivt, fordi det fjerner alt første gang.

Perron Rigot™

Perron Rigot™ anses som en global pioner inden for hårfjerning, da de opfandt den første voks uden strips, også kaldet HOT WAX og i 1972 fik Perron Rigot deres første patent for at opfinde voks med lav smeltetemperatur. I dag har Perron Rigot™ mere end 20 patenter indenfor voks og er #1 voks mærke på de største voksmarkeder i verden, som Frankrig, USA og England.

Hvad er fordelen ved hårfjerning med voks kontra at barbere?
At vokse er mere effektivt end at barbere sig, fordi voksen indkapsler håret og fjerner hele hårstrået med roden i stedet for kun at fjerne en del af det. Det giver en længere følelse af glat og velplejet hud.

Hvor lang tid skal jeg vente efter barbering, før jeg kan blive vokset?
Perron Rigot er bare mere effektivt! Du kan forvente at få fjernet selv de korteste hår. Nogle af vores vokse kan fjerne hår, der kun har groet i 4 dage!

Kan jeg blive vokset når jeg er gravid? 
At blive vokset mens man er gravid er helt normalt.

  • HELE ANSIGTET
  • . 395 .
  • Alt uønsket hårvækst i ansigtet vokses, f.eks. overlæbe, hage, kinder, næse og øjenbryn
  • KOM IGEN
  • . 10% .
  • Kommer du igen og får samme voksbehandling indenfor 4 uger, får du 10% på behandlingen. Gør opmærksom på dette når du skal betale eller skriv KOMIGEN i din booking.
  • HELE KROPPEN
  • . 995 .
  • Alt uønsket hårvækst fjernes på kroppen. Alle områder er med i prisen.