Jenna blev TOP10 i Lash Lift til DM 2021

Lashlift

Hos os tilbyder vi et moderne Lash Lift der ikke kun løfter og får vipperne til at syne længere, men samtidigt også giver dig stærkere, sundere og tykkere vipper. Et vippeløft er den perfekte behandling til dig som ønsker mere kurve på vipperne og som er træt af at bøvle med en vippebukker.

Behandlingen inkluderer et semi-permanent vippebuk af egne vipper, valgfri farve og styrkende keratin-behandling.

Har du meget nedadgående vipper vil behandlingen skulle gentages for at opnå den fulde effekt.

Før behandling

Til behandlingen skal du komme uden øjenmakeup, da behandlingen ikke kan udføres over makeup eller det kan have en indvirkning på det endelige resultat hvis der er makeup-rester. Benyt en oliefri makeupfjerner, da det ellers kan påvirke resultatet.

I sjældne tilfælde kan man få en allergisk reaktion på produkterne vi benytter, så derfor anbefaler vi at du kommer inden og får lavet en allergi-test på farve og produkt, ellers vil behandlingen være på eget ansvar.

Efter behandling

Gælder de første 24 timer.
Undgå vand, dampbad, sauna og fitness.
Påfør ikke serum, creme eller makeup i det behandlede område.
Gnid ikke i det behandlede område.
Sov på ryggen første nat.

Vedligeholdelse

For at vedligeholde dit resultat og få det bedst mulige ud af dine vipper, anbefaler vi at du bruger vippe-serum som vi forhandler i butikken. Vippeserum anvendes til booste hårenes naturlige vækst. Dette vil give længere, fyldigere og fornemmelsen af flere vipper. I butikken har vi en virkelig god en fra SANZI, der også er velegnet til sarte øjne. Der er resultat-garanti, hvilket vil sige at bliver dine vipper ikke længere ved korrekt og kontinuerlig brug af serummen, lover SANZI pengene tilbage. Herudover kan også anbefales en conditioner. 

Holdbarhed

Farve af vipperne gror ud, så det holder faktisk indtil der ikke er flere vipper tilbage.

Lash Lift holder indtil det er groet ud, typisk 4-8 uger

Væksten i ens vipper varierer fra person til person. 

Er man glad for at lave Lash Lift kan du få det lavet hver 8. uge.