SOM NEGLELAK, BARE BEDRE

Gel Polish

Træt af neglelak du nærmest ikke får lagt før at den bliver ridset? Det sker ikke med Gel Polish.

Gel Polish er en fælles betegnelse for alle brands indenfor gelé-baserede lakker der påføres som neglelak ovenpå ens naturnegle, men som skal hærde under LED og som typisk holder +14 dage.

Vi tilbyder både den originale Shellac fra CND samt en masse andre Gel Polish. Vi har over 600 farver på lager altid – er der nogle farver vi ikke har, så skaffer vi dem!

GELÉ OVENPÅ NATURNEGLENE

Forstærkning

Forstærkning af dine egne negle er den mest populære behandling hos JENNAILS. Da neglene blot skal opfyldes og ikke aftages hver gang, hindres der slid på ens egne negle. Du kan få lavet alle de samme looks som ved kunstige negle.

– Tyndere end kunstige negle

– Stærkere end Gel Polish

– Kan opfyldes uendeligt

NEGLE FORLÆNGELSE

gelénegle

For dig der ønsker at få forlænget dine negle. Vi forlænger dine negle med gelé der støbes på skabeloner. Altså ikke plastik-tipper der er limes på. Ikke bare er vi Danmark’s største negleklinik, men vi har også det største farve og glitter udvalg. 

Gelénegle holder ligeså godt som akrylnegle når de er korrekt udført. Fordelen ved gelé er at det er lugtfrit, hypoallergent og mere fleksibelt, så det krakelerer ikke ligesom akryl gør, når det bliver koldt. 

FUGTGIVENDE & VELVÆRENDE

Hånd behandlinger

Alle disse behandlinger indeholder massage og et eller flere plejende elementer – fra beroligende og fugtgivende paraffin-behandling til velværende håndbehandlinger med exfolierende skrub og blødgørende maske.
 
Manicure stammer fra latinsk og betyder manis ‘hånd’ og cura ‘pleje’

Altså en plejende og forskønnende behandling af ikke bare neglene, men også af hænderne.

sPA PEDICURE DER ER UDOVER DET SÆDVANLIGE

fod behandlinger

Med et æstetisk udtryk – der er yderst insta-venligt, en skøn duft fra naturlige ingredienser og hver enkelt behandling er sammensat af råmaterialer af høj kvalitet, der efterlader din ben og fødder, som du var født på ny.

I vores Pedi Lounge er der plads til op til 3 personer til behandling samtidig og der er altid bobler på køl..

DU VIL BLIVE OVERRASKET

tånegle

Er du ked af dine tånegle? We got you! Hos JENNAILS kan du blandt andet få lavet tånegle der matcher dine negle på hænderne og vi tilbyder også forlængelse af tåneglene, hvis du ønsker en mere defineret form.

GELÉ NEGLE

DESIGN

Du kan hos JENNAILS få lavet negle i alverdens designs – dette bliver der lavet en hel kategori over – indtil da må du samle inspiration på vores sociale medier eller pinterest til dit næste negledesign.

Good to know!

før behandling

Da neglene suger væske, anbefaler vi ikke at du har haft hænderne under vand i længere tid, umiddelbart inden behandlingen. 

Hvorfor er fordi at når neglene suger væske, udvider de sig og hvis vi så laver negle på det, så passer de nylavede negle ikke sammen med dine negle, når væsken fordamper og aftager.

efter behandling

Du bør undgå nyt uvasket tøj eller farverig mad og krydderier såsom gurkemeje, da det kan sætte sig i, og misfarve neglene. Vi anbefaler heller ikke at du laver unødvendige knæk på neglene, såsom at bruge neglene som det var værktøj. 

 

vedligeholdelse

For at vedligeholde dit resultat og fugte neglene anbefaler vi dig at lægge negleolie langs neglenes kant 1-3 gange om dagen. 

Gel Polish på hænder hver 2. uge

Gel Polish på fødder hver 8. uge

Hånd og fodbehandlinger efter behov eller hver 4.-8. uge.

En opfyldning eller rebalancering af gelénegle anbefales hver 3-4 uge. 

En opfyldning eller rebalancering af forstærkning anbefales hver 3. uge. 

https://fusion59htx.com/

https://teramedllanos.com/

https://bvspcalegacysociety.org/

https://stellabhousepsc.com/

https://wonderroomcoffee.com/

https://www.spartanburgmagistrates.com/

https://lazerhairremovalspa.com/

https://www.hartwellclothing.com/wp-content/gates-of-olympus/

https://decoroombg.com/wp-includes/wild-bandito/

https://philmarriott.net/spaceman/

slot bonus new member 100

https://thehotelhome.com/

gates of olympus

https://miguelinasbakery.com/

https://www.parkvilleplaceapts.com/