NEGLE INSTRUKTØR SIDEN 2015

Jenna jupin

Jeg hedder Jenna Jupin, er 35 år og jeg startede for 10 år siden med at lave negle hjemme i stuen. Det udviklede sig hurtigt til at holde workshops ved spisebordet og da naboerne klagede over den parfumerede akryl og lak-duft, måtte jeg finde et passende erhvervslokale hvor jeg kunne undervise og udføre neglebehandlinger.

I 2016 åbnede jeg mit første sted på strøget i København. I 2017 blev jeg uddannet instruktør for CND og jeg underviste i Nail Art rundt på hoteller i hele landet. 

I 2018 åbnede jeg min anden negleklinik og negleskole i Odense, i 2019 udvidede jeg med en skønhedsklinik og i 2021 et endnu større negle-akademi, som indtil 2024 dannede rammerne for JENNAILS ACADEMY.

Siden 2020 har jeg leveret online negle undervisning (og selvfølgelig også fysisk) og det har jeg siden da oplevet en stigende efterspørgsel på og derfor valgte jeg i 2024 at lukke min store lokation, da jeg mest underviser online nu. Men du kan kan stadig få fysisk undervisning hos mig. 

Da alle er individuelle, tilpasser jeg gerne et uddannelsesforløb der passer dig og jeg har selvfølgelig også i forvejen sammensat forskellige muligheder indenfor både fysisk og online uddannelse i negleteknik.

For mig er at undervise ikke bare et job, men glæden ved at inspirere og dele min passion for negle med andre.

NYHED

online

Vidste du at du hos JENNAILS ACADEMY også kan tage hele negletekniker uddannelsen online? Den skriftlige og praktiske eksamen kan endda også tages online, så du behøver faktisk aldrig komme til Odense, men du er selvfølgelig velkommen alligevel!


TAG DIN UDDANNELSE

med i lommen

Hvorfor spilde tiden, når du rent faktisk kan læse teori og deltage på dine undervisningsmoduler når du alligevel er på farten eller har en rolig stund til det engang imellem.

Min online negletekniker uddannelse er ideel for dig der har børn eller fuldtidsbeskæftigelse – eller bare bor langt væk fra mit akademi, da du kan tage uddannelsen i små dele, præcis når du har tid og lyst på alle tider i døgnet.

MIN INSTRUKTØR

baggrund

  • NAILMANIA 2015

    Da jeg var ret ny indenfor branchen, arbejdede jeg som ambassadør og instruktør for Nailmania, hvor jeg holdt Nail Art workshops i 3D Akryl hos dem og også hjemme i min dagligstue.

  • CND 2016-nU

    Kort tid efter at have fundet 1. plads i Nail Art ved DM i Negle 2016 blev jeg headhuntet af Insight Cosmetics, tog en Grand Master hos dem og blev certificeret underviser for CND i 2017 og igen international underviser for dem i 2013.

  • LIGHT ELEGANCE 2019-NU

    Jeg startede med at bruge Light Elegance produkter i 2015, hvor jeg især faldt for deres glitter-gels, så da de spurgte mig om jeg ville repræsentere og undervise for deres brand, tog jeg først en Bachelor's Degree hos Light Elegance efterfulgt af videreuddannelse som underviser for dem.

lÆR AT LAVE NEGLE PÅ DIG SELV OG KUNDER

enten fysisk eller online

https://sophiasnail.com/

https://fusion59htx.com/

https://www.kermodeconsulting.com/

https://stellabhousepsc.com/

slot server thailand super gacor

slot bonus new member 100

gates of olympus

slot777

mahjong ways

https://castatemushroom.org/

spaceman slot

wild bounty showdown pg soft

joker123 gaming

jili slot 777

jepang slot

bandito slot

microgaming

starlight princess

slot server hongkong

depo 25 bonus 25

nolimit city

pragmatic play

slot bet 200

slot depo 10k

mega wheel casino