VELKOMMEN TIL EN LILLE

RUNDVISNING

Indrettet med rustikke betonvægge i en unik og hyggelig, ny-nordisk stemning, tilbydes der negle, undervisning og skønhedsbehandlinger der har passion og perfektion i fokus.

HÅNDFORKÆLELSE &

Neglebar

Vores speciale siden 2015 har været negle og vi tilbyder nærmest alle behandlinger der findes indenfor negle, her

FODFORKÆLELSE I VORES

Pedi lounge

Det skal være spændende at få en behandling hos os, så derfor fornyer vi os løbende med viden og med spændende sæson-betonede varianter indenfor SPA Pedicure.

Med et æstetisk udtryk – der er yderst insta-venligt, en skøn duft fra naturlige ingredienser og hver enkelt behandling er sammensat af råmaterialer af høj kvalitet, der efterlader din ben og fødder, som du var født på ny.

I vores Pedi Lounge er der plads til op til 3 personer til behandling samtidig og der er altid bobler på køl, uanset anledning.

NEGLESKOLE I ODENSE

Akademi

I 2016 åbnede jeg mit første sted på strøget hvor jeg lavede negle og underviste i København. I 2017 blev jeg uddannet instruktør for CND og jeg underviste i Nail Art rundt på hoteller i hele landet. 

I 2018 åbnede jeg min anden negleklinik og negleskole i Odense, i 2019 udvidede jeg med en skønhedsklinik og i 2021 et endnu større negle-akademi, som den dag idag danner rammerne for JENNAILS ACADEMY.

Da alle er individuelle, tilpasser jeg gerne et uddannelsesforløb der passer dig og jeg har selvfølgelig også i forvejen sammensat forskellige muligheder indenfor både fysisk og online uddannelse i negleteknik.

BRYN STYLING OG VIPPEBUK

Bryn & Vipper

Når man godt kan lide at arbejde med skønhed, bliver man nysgerrig på at tilegne sig nye færdigheder og derfor har vi siden 2020 udbudt vippe og bryn behandlinger i Odense C.

VIPPE & BRYN KURSUS I ODENSE

Akademi

Jeg underviser også i Lash Lift & Brow Lamination, samt styling af bryn med voks.

PERMANENT MAKEUP &

Tattoo

Da jeg havde et ekstra rum jeg ikke brugte, tilbød jeg min veninde der er professionel tatovør at udbyde pæne feminine tatoveringer.