Flossede negle

Når neglene flosser i lag er det fordi keratin pladerne ikke længere bindes sammen med neglenes naturlige olier og derved ses skellagene i hvide og tørre flager. Det er især vand, kemikalier og sprit der gør at neglene bliver strippet for de naturlige olier.

LØSNING

Ved at pleje med negleolie 2 x dagligt, giver du fugt til neglen, som gør at neglen vil blive sundere og mere fleksibel, samt pænere og mindre skrøbelige. Det er vigtigt, når man plejer med negleolie, at man kun ligger den rundt i kanten langs neglebåndet og ikke gør mere. Hvis man vælger at smøre olien ind plejer man i stedet fingerspidserne.

FLÆKKER LODRET

Dette skyldes ofte en skade i neglen, men kan også skyldes ekstrem tørhed i neglene. Begge dele gør at keratin pladerne ikke længere bindes sammen med negleleget og derfor splitter lodret langs de kanaler de vokser ud på. 

LØSNING

Vi kan afhjælpe dette ved at binde neglen sammen igen med gelé for 125,- enkeltstående eller i forbindelse med hvilken anden neglebehandling. Behandlingen kan gøres næsten usynlig og mat, hvis det ikke ønskes at man skal kunne se det.

FLÆKKER VANDRET

Neglene ses ofte at flække vandret, fordi man skraber for meget under neglene fx. når man renser dem. Dette bryder den naturlige forsegling af neglesengen, og derved løftes neglen op og bliver svag og vil derfor flække der hvor neglebåndet ikke holder neglen fast. 

LØSNING

Undgå at skrabe under neglene og brug negleolie for at gøre neglene mere smidige og ikke så pårøse. 

Ødelagte negle

Når man aftager produkt forkert, kommer der en masse hvide kratere og de flosser, fordi keratin pladerne ikke længere bindes sammen og derved ses skellagene i hvide skel-lag og flager der er blevet brudt op. Det er især vand, kemikalier og sprit der gør at neglene bliver strippet for de naturlige olier.

LØSNING

IBX manicure er en keratin behandling der reparere neglenes lag som man kan få op til 3 gange og derved få sundere negle. 

BØLGEDE NEGLE

Nogle af os kan have det der hedder ‘habit tics’. Dette er når man ofte ubevidst “nusser” neglene oppe omkring neglebåndet, det ses især på tommelfinger neglene. Dette skader matrix i neglen og du vil derfor opleve at neglen gror bølget ud, fordi matrix har fået en masse små tryk. 

LØSNING

Ved at stoppe med at nusse neglene, vil neglen få ro til at gro normalt ud igen. 

NEGLEPLADE LØFT

Neglepladeløft (onycholysis) er en tilstand, hvor neglepladen løsner sig fra neglesengen (huden) og fremstår som et hvidt område under neglen, som er åbent. Det har de fleste danskere i større eller mindre grad, da vi er opdraget til at rense under neglene med noget skarpt, men det skaber blot en større og større lomme under neglen. Når man skraber for meget under neglene, bryder man den naturlige forsegling af neglesengen og derved løftes neglen fra huden og derfor får man en bredere hvid kant. Det kan dog også komme hvis man har for lange kunstige negle på.

 

LØSNING

Hold neglen korte, så de ikke bliver løftet yderligere i, indtil huden har hæftet sig og stop med at skrabe under neglene.

SORTE SPLINTER

Neglesplinter (hemorrhages) er små bitte lodrette eller brunlige streger, der ligner splinter i neglen. De små splinter forekommer, fordi de små blodkar nede i neglesengen bliver udsat for et traume, som eksempelvis stød eller slag.

LØSNING

Neglesplinter er helt ufarlige, men de kan godt være ømme. Man må gerne fortsætte med at have produkt på, hvis man oplever neglesplinter. Faktisk kan produktet virke som et plaster og ovenikøbet beskytte mod nye traumer. 


RILLEDE NEGLE

– Riller i neglen – ofte lodrette – kommer når neglen mangler fugt, altså at neglen er for tør. Vores negle skal helst ikke se sådan ud før 65+ alderen, da det er her vores negle, hår og hud begynder at indeholde mindre væsker og olier. 

– Vand er en kæmpe synder i dette tilfælde og er noget af det der udtørre neglene allermest. Derfor er den en rigtig god ide at bruge handsker hvis du arbejdet meget i vand fx. via rengøring eller opvask. 

– Hvis du har de her riller, er løsningen dertil negle pleje med negle olie. CND SOLAR OIL, som vi ogdå benytter os af dagligt i butikken, indeholder mandel- og jojobaolie som er to meget fugtgivende olier fyldt med vitamin E. Dvs at olien nåde fugtgiver og reparere. Ved at pleje med negleolie 2 gange dagligt vil dine negle efter noget tid, få fugten tilbage og rillerne vil derfor gå væk. 

LØSNING

Negle med utrolig glitrende dybde kan kun opnås ved at bygge neglene op med glitter-gel.

nedbidte negle

At bide negle, skader neglene og gør ofte at der dannes mere hud rundt om neglen, fordi man hele tiden angriber området. Negle bideri er en vane man kan vænne sig af med, men som er skadende for neglene og neglebåndet. 

LØSNING

 

– Man kan afhjælpe den dårlige vane med enten at lave en mindre forlængelse eller en forstærkning af neglen med gelé, så man ikke kan bide i neglen og den derved får fred til at gro. 

– En IBX manicure og pleje med CND SOLAR OIL kan også hjælpe med at reparere neglen og give den fugt.  

– faktisk mener man, at op mod 20-30% af befolkningen bider negle.

Neglepilleri

At pille negle, skader neglene ligeså meget som at bide dem. Ofte gør det, at der dannes mere hud rundt om neglen, fordi man hele tiden angriber området. Negle pilleri er en vane som mange har fået enten fra barndommen af, stress eller lignende, men man kan sagtens afvænne sig den.

LØSNING

Man kan afhjælpe den dårlige vane med enten at lave en mindre forlængelse eller en forstærkning af neglen med gelé, så man ikke kan pille i neglen og dens lag og derved kan neglene får fred til at gro. 

En IBX manicure og pleje med CND SOLAR OIL kan også hjælpe med at reparere neglen og give den fugt.

Bløde negle

– Hvis man har bløde negle kan det både være fordi de mangler pleje, men også genetisk. Hvis det er genetisk kan man ikke gøre noget ved det via pleje, men man kan altid forstærke neglene med gelé og derved få flotte holdbare negle der ikke knækker og er skrøbelige. Med forstærkning bliver neglen styrket og mere stabil og få derved fred til at gro. 

LØSNING

– Hvis man har bløde negle kan det både være fordi de mangler pleje, men også genetisk. Hvis det er genetisk kan man ikke gøre noget ved det via pleje, men man kan altid forstærke neglene med gelé og derved få flotte holdbare negle der ikke knækker og er skrøbelige. Med forstærkning bliver neglen styrket og mere stabil og få derved fred til at gro. 

Flade SKÆVE negle

Flade og udspilede negle 

– Skraber man for meget under neglene fx. når man renser dem, så vil ens negle synes bredere og vokse flade ud, fordi den naturlige forsegling brydes. 

LØSNING

x

flade Udspilede negle

– Hvis man har hænderne meget i vand bliver neglene udtørret og man ville derfor opleve de vokser udspilede og flade ud. Dette kan fikses via pleje med negleolie og brug af handsker når man har med vand at gøre. 

LØSNING

x

Røde PLAMAGER

RØDE PLAMAGER: 

– Overfiling er en tilstand, hvor der er blevet filet (eller skrabet) for meget på den naturlige negl, hvorved et eller flere af neglelagene er blevet fjernet. Dette giver anledning til rødme, ømhed og i yderste tilfælde sår på neglen, hvis der er filet helt ned til huden. 

– Den røde farve opstår, fordi neglen er filet så tynd, at man er meget tæt på huden under neglen.

LØSNING: 

Plej med negleolie 2 gange dagligt. 

Ibx manicure

LØSNING

x

Negl dækket med hud

Når neglebåndet gror ud på neglen og sætter sig fast, er dette et tegn på at neglen er tør og mangler pleje med olie. Dette ville CND SOLAR OIL kunne hjælpe dig med at få styr på. Den giver masser af pleje og fugt til neglen, så neglebåndet ikke sætter sig ned på neglen. 

LØSNING

x

FORTYKKET NEGLEBÅND

Hvis du oplever at du har ekstra meget neglebånd, kan det være en fordel af bruge en eksfolierende neglebåndscreme. CND CUTICLE ERASER går ind og mikro eksfoliere neglebåndet og hjælper derved at fjerne alt det overskydende neglebånd. 

 

FORTRYKKET NEGLEBÅND: 

– Ekstra meget neglebånd kan både komme af sygdom, genetik eller ødelagte negle. Hvis du oplever at du har ekstra meget neglebånd, kan det være en fordel af bruge en eksfolierende neglebåndscreme.  

LØSNING

CND CUTICLE ERASER går ind og mikro eksfoliere neglebåndet og hjælper derved at fjerne alt det overskydende neglebånd, ved at den bliver brugt dagligt.

Rød ring

“Ring of Fire” er en tilstand neglene kan være i

LØSNING

x

Hvide pletter i neglen

Hvide pletter på neglen, kan sidde alle steder på neglen og have sjove former. Disse pletter, kommer af at man har stødt neglen. Altså simpelhen af at neglen får lidt større eller flere små stød. Det er ufarligt og ville gro med neglen ud. Det betyder også at du vil kunne se hvornår du ca. slog neglene, når det gror ud.

LØSNING

x

Misfarvede negle

Især blå og rød neglelak kan give misfarvede negle. 

LØSNING

Brug altid basecoat under når du lægger neglelak.

Prikkede fordybninger i negl

x

LØSNING

x

Skihop negle

x

LØSNING

x

Nedadvoksende negle

x

LØSNING

x

Neglerod

x

LØSNING

x

Ske negle

x

LØSNING

x

https://sophiasnail.com/

https://fusion59htx.com/

https://www.kermodeconsulting.com/

https://stellabhousepsc.com/

slot server thailand super gacor

slot bonus new member 100

gates of olympus

slot777

mahjong ways

https://castatemushroom.org/

spaceman slot

wild bounty showdown pg soft

joker123 gaming

jili slot 777

jepang slot

bandito slot

microgaming

starlight princess

slot server hongkong

depo 25 bonus 25

nolimit city

pragmatic play

slot bet 200

slot depo 10k

mega wheel casino