Jeg er neglebider, kan jeg så stadig få lavet negle og hvad skal jeg booke?

Hvad anbefaler i til mig der er neglebider?

Det kan du tro vi kan!

Du skal bare i første omgang, booke til “gelenegle” og det look du ønsker. Hver gang du så kommer ind til opfyldning, har dine negle groet under og efter ca. 3 gange, vil din egen negl være groet fint ud og du kan så skifte til forstærkning, for at vedligeholde neglens styrke og længde

Hvad er aldersgrænsen?

Hvor gammel skal man egentlig være for at få lavet negle og behandlinger hos JENNAILS?

13 år

Velværende behandlinger såsom hånd og fodbehandlinger uden semi permanente services tilbydes til alle, fra ca. 5 år og op. Prisen er dog stadig den samme.

Er i uddannede?

Er i egentlig uddannede negleteknikere?

Ja

Ja vi er alle uddannede negleteknikere eller har minimum 8 års praktisk erfaring med at lave neglebehandlinger. Jenna er desuden uddannet underviser i negle.

Har i en garanti?

Har i egentlig en politik der garanterer mig et godt resultat?

Ja

På alle JENNAILS behandlinger er der 7 dages garanti. Det vil sige at knækker du en negl, begynder neglene at løsne sig eller skulle du ikke være 100% tilfreds med resultatet, så kan du kontakte os indenfor 7 dage fra da du fik neglene lavet og så vil vi gøre vores absolut bedste for at udbedre eventuelle fejl og mangler kvit og frit indenfor overskuelig fremtid. Tabes der Swarovski-sten eller anden nailart indenfor garanti-perioden påsættes de også igen uden beregning. Skulle der ske noget med dine kunstige negle efter at garanti-perioden er udløbet, tages der 100,- pr. negl. Garantien dækker ikke hvis du selv aftager produktet uden at vi har set det.
I meget få tilfælde (1 ud af 1000) er det ikke muligt for neglene at holde produktet på. Det sker typisk fordi at neglene er meget skadet eller bløde. Det tilbydes selvfølgelig at rette dette, men sker det igen, tilbydes der ikke efterfølgende rettelser.
Ved deals tilbydes der kun garanti ved køb og brug af SolarOil.
Vi tilbyder desværre ikke refundering af pengene, da vi i absolut bedste tro har leveret en service og tilbyder gratis reparation. Bemærk at der kan ikke forventes at lave rettelser udenfor åbningstid, så hvis man ikke kan i vores åbningstider, kan neglene ikke rettes.
Det hører ikke under garantien af man har fortrudt farvevalg eller look.

Har i mobilepay?

Har i egentlig mobilepay?

Nej

https://fusion59htx.com/

https://www.kermodeconsulting.com/

https://stellabhousepsc.com/

slot server thailand

slot bonus new member 100

https://thehotelhome.com/

gates of olympus

slot depo 10k

slot777

mahjong ways

https://castatemushroom.org/

spaceman slot

wild bounty showdown pg soft

joker123 gaming

jili slot 777

jepang slot

bandito slot

microgaming

starlight princess

slot server hongkong

depo 25 bonus 25

nolimit city

pragmatic play