gEL POLISH

Ensfarvet

Gel Polish er en fælles betegnelse for alle brands indenfor gelé-baserede lakker der påføres som neglelak ovenpå ens naturnegle, men som skal hærde under LED og som typisk holder +14 dage.

Vi tilbyder både den originale Shellac fra CND samt en masse andre Gel Polish. Vi har over 600 farver på lager altid – er der nogle farver vi ikke har, så skaffer vi dem!

Alle vores behandlinger indebærer tilretning og tilfiling af neglene. Herefter lægges der en Gel Polish-farve, så du får den samme farve over hele neglen. 

Der afsluttes med mat eller blank topcoat.

GEL POLISH

BABYBOOMER

Dette er for dig der ønsker det naturlige og populære Babyboomer look, hvor den klassiske hvide er fadet ind i den klassiske naturlige lyserøde. 

Vi laver det også med alle farver blendet ind i den lyserøde, f.eks. lyseblå som set her.

GEL POLISH

FRANSK

Dette er for dig der ønsker de ikoniske franske kanter.

Skal det være den klassiske hvide kant eller med farve+

Her ses med forskellige farver.

GEL POLISH

GLITTER

Dette er for dig der ønsker forlængelse af neglene med det naturlige og populære Babyboomer look, hvor den klassiske hvide er fadet ind i den klassiske naturlige lyserøde.

GEL POLISH

DESIGN

Du kan hos JENNAILS få lavet negle i alverdens designs – dette bliver der lavet en hel kategori over – indtil da må du samle inspiration på vores sociale medier eller pinterest til dit næste negledesign.

Good to know!

før behandling

Vi anbefaler ikke at du har haft hænderne under vand i længere tid, umiddelbart inden behandlingen. 

Hvorfor er fordi at når neglene suger væske, udvider de sig og hvis vi så laver negle på det, så passer de nylavede negle ikke sammen med dine negle, når væsken fordamper og aftager.

Det anbefales at den frie kant (det hvide stykke) af dine naturnegle er minimum 1 mm og max 5 mm for at få det bedste resultat. Har du længere negle, filer vi dem ned til 5 mm i længde eller anbefaler forstærkning. Dette er fordi produktet vil flække midt over, hvis neglene er for lange. 

efter behandling

Der er ikke det vilde du skal være opmærksom på, da gelénegle er ret hårdføre, men du bør undgå nyt uvasket tøj eller farverig mad og krydderier såsom gurkemeje, da det kan sætte sig i, og misfarve topcoaten. Vi anbefaler heller ikke at du laver unødvendige knæk på neglene, såsom at bruge neglene som det var værktøj eller at bruge spidserne på neglene overdrevet (f.eks. hvis man taster med neglene nedad mod tasteturet fremfor fingerpuden) da det kan slide på forseglingen. 

 

vedligeholdelse

For at vedligeholde dit resultat og fugte neglene anbefaler vi dig at lægge negleolie rundt langs neglenes kant 1-3 gange om dagen. 

Gel Polish skal aftages hver gang en ny farve skal på. Man kan med lidt snilde godt selv aftage produktet ved at bruge vores aftagningskit med tilhørende guide. Ellers kan du under booking tilvælge aftagning til 100,-

https://sophiasnail.com/

https://fusion59htx.com/

https://www.kermodeconsulting.com/

https://stellabhousepsc.com/

slot server thailand super gacor

slot bonus new member 100

gates of olympus

slot777

mahjong ways

https://castatemushroom.org/

spaceman slot

wild bounty showdown pg soft

joker123 gaming

jili slot 777

jepang slot

bandito slot

microgaming

starlight princess

slot server hongkong

depo 25 bonus 25

nolimit city

pragmatic play

slot bet 200

slot depo 10k

mega wheel casino