EN KOMBINATION AF AMERIKANSK &

NY NORDISK

Det hele startede for 15 år siden da Jenna lavede fodbehandlinger med citrusskiver for veninderne i stuen. Efter at have boet – og arbejdet med pedicure hos REVIVE SPA i sydcalifornien i USA, måtte hun bringe dette koncept hjem til Danmark, selvfølgelig med hendes eget fodaftryk.

Udover at gøre tåneglene smukke, har JENNAILS siden 2018 udbudt fodspa-behandlinger der er lidt udover den vanlige ‘luksus fodbehandling’AROMATERAPI &

velvære

Det skal være spændende at få en behandling hos os, så derfor fornyer vi os løbende med viden og med spændende sæson-betonede varianter indenfor SPA Pedicure 4 gange årligt.

Med et æstetisk udtryk – der er yderst insta-venligt, en skøn duft fra naturlige ingredienser og hver enkelt behandling er sammensat af råmaterialer af høj kvalitet, der efterlader din ben og fødder, som du var født på ny.

I vores Pedi Lounge er der plads til op til 3 personer til behandling samtidig og der er altid bobler på køl, uanset anledning.

golden girl

Dette er den første originale fodbehandling udviklet hos JENNAILS, som vi har udbudt siden 2018 og derfor skal denne ikoniske og ultra fugtgivende behandling selvfølgelig forblive på menuen.

Du starter med et boblende fodbad med mandelmælk, fjernelse af hård hud med frugtsyre, exfolierende skrub med sukker, guld, jojoba og mandelolie, efterfulgt af en skinnende fugtgivende maske og bladguld, afsluttet med fod- og lægmassage.

CND Pro

Sidste år udkom CND PRO – en ny professionel hudpleje-serie med en skøn rensende duft af eucalyptus og agurk.

Du starter med et boblende fodbad med agurkskiver, fjernelse af hård hud med frugtsyre, exfolierende skrub, efterfulgt af en fugtgivende maske, afsluttet med fod- og lægmassage.

 

Specialist *LIMITED

‘Specialist’ er navnet på hudpleje-serien fra det holistiske italienske brand -comfort zone- hvor der er anvendt økologiske produkter.

Du starter med et boblende fodbad, fjernelse af hård hud med frugtsyre, dobbelt exfolierende skrub bestående af silica-korn og abrikoskerner efterfulgt af en lilla ler maske, afsluttet med fod- og lægmassage.

 

after 8 *LIMITED

Fra 1. september kan du opleve denne unikke fodspa-oplevelse designet af Stephanie fra JENNAILS, inspireret af After Eight chokolade!

Du starter med et boblende fodbad, fjernelse af hård hud med frugtsyre, hjemmelavet exfolierende chokolade-skrub, efterfulgt af en forfriskende mint maske, afsluttet med fod- og lægmassage.

 

Sæson varianter

Tropical *limited

Vores sæson-favorit kan du vælge i juni-juli-august. 


Du starter med et boblende fodbad med skiver af citrusfrugter, fjernelse af hård hud med frugtsyre, hjemmelavet exfolierende kokos-skrub, efterfulgt af en fugtende mango maske, afsluttet med fod- og lægmassage med citrus-lotion.

 

 

FLOWER *limited

I forbindelse med forår og valentines har vi en variant af vores populære fodbehandling, bare med rosenblade.

Du starter med et boblende fodbad med rosenblade, fjernelse af hård hud med frugtsyre, hjemmelavet exfolierende skrub, efterfulgt af en fugtende maske, afsluttet med fod- og lægmassage med lotion.