Glitter Guide

Med fest sæsonen der hastigt nærmer sig, går vi i denne guide all in på glitter – en flot måde at tilføje lidt magi til dine negle, om det er på dine egne negle eller som forlængelse.

Lad os dykke ind i den funklende verden af glitternegle, hvor du lærer alt om de forskellige glitter-typer og ser forskellige måder at dekorere negle med glimmer på.

Perlemor

Chrome eller pearl powder, en en ultrafin pulveriseret glitter type, der gnides ind i neglens blanke overflade, efter topcoat. Det skaber et helt specielt og ‘smooth’ look – måske du så trenden HAILEY BIEBER NAILS aka. GLAZED DONUTS NAILS – det var nemlig denne type glitter, der blev brugt her. 


fin Glitter

Fin glitter er en af de mest almindelige glittere på markedet, som er små fine korn der giver et heldækket look. Mange vælger det som pynt på et par negle, typisk sammen med en ensfarvet lakering.

Shimmer

Shimmer er mikroskobiske glitter korn, ofte blandet i topcoat eller en gel polish, der giver et super flot og diskret look til neglene og nærmest danner en perlemors effekt. Ofte benytter man shimmer på hele neglen og på alle neglene, da den kun giver et lille hint a glitter. Især populær ovenpå babyboomer og franske negle.

Flakes

Flager af glitter giver et råt og abstrakt look til neglene. Bruges typisk til at pynte dele af neglen med.

Mix

Man kan mixe alle slags glittere sammen og skabe et unikt look. Her er fin glitter og flakes blandet i spidserne af de kunstige negle. 

 

Shapes

Glitter Shapes er glitter i forskellige former, f.eks. sommerfugle, læber, hjerter og stjerner. Det er meget populært at blande det med andre glittere for et mere abstrakt look.

Folie

Folie kommer både som tyndt metalfolie på ruller eller på banket metalpapir såsom bladguld.

strands

Glitter der er aflange og som små gliterende strå, nærmest som konfetti.

Chunky

Chunky glitter er store stykker glitter, typisk blandet med mindre stykker. Det er meget populært, da der kommer masser af spil i neglene.

Holo

Dette er betegnelsen for glimmer der er holografisk, med diskokugle effekt der chancerer i alle regnbuens farver.

Iridescent

Dette er betegnelsen for glimmer der er gennemsigtig men chancerer i forskellige farver, nærmest kamelion lignende, der tilpasser sig de farver der er i rummet og den farve der ligger under glitteren.

Mix

Man kan mixe alle slags glittere sammen og skabe et unikt look. Her er fin glitter og flakes blandet og der er lagt en tåget gelé over, for at skabe et frosted look.

Glitter Fransk

Alle slags glittere kan laves som fransk kant, for et klassisk, men festligt look.

Mix

Man kan mixe alle slags glittere sammen og skabe et unikt look. Her er fin glitter og flakes blandet og der er lagt en tåget gelé over, for at skabe et frosted look.

Reverse fade

Gelénegle med glitter der fader fra neglebåndet af.

https://fusion59htx.com/

https://www.kermodeconsulting.com/

https://stellabhousepsc.com/

slot server thailand

slot bonus new member 100

https://thehotelhome.com/

gates of olympus

slot depo 10k

slot777

mahjong ways

https://castatemushroom.org/

spaceman slot

wild bounty showdown pg soft

joker123 gaming

jili slot 777

jepang slot

bandito slot

microgaming

starlight princess

slot server hongkong

depo 25 bonus 25

nolimit city

pragmatic play