gELÉ NEGLE

Naturel

Dine negle forlænges på skabeloner med råhvid naturtro kant på op til 5 mm. og klar gelé eller en naturlig halv-igennemsigtig gelé der udhvisker eventuelle små skønhedsfejl i neglene. Der afsluttes med mat eller blank topcoat.

Vi laver kun dette look i naturlige former, såsom afrundet, square-oval eller oval.


NEGLE FORLÆNGELSE

Nude

Neglene forlænges på skabeloner med en sart hudfarvet, beige eller lyserød gelé og herefter afsluttes der med mat eller blank topcoat. Vi har ca. 8 forskellige nudes at vælge imellem, så du kan

GELÉ NEGLE

FRANSK

Dette er for dig der ønsker forlængelse med de ikoniske franske kanter – men med vores velkendte signatur ‘dybt smil’. Neglesengen vil blive forlænget for et look der giver illusionen af slankere fingre.

Skal det være den klassiske hvide kant eller med glitter & glam? 

Her med illusionen af ‘frosted glas’

NEGLE FORLÆNGELSE

BABYBOOMER

Dette er for dig der ønsker forlængelse af neglene med det naturlige og populære Babyboomer look, hvor den klassiske hvide er fadet ind i den klassiske naturlige lyserøde.

GELÉ NEGLE

Ensfarvet

Forlængelse der er ensfarvet hos JENNAILS betyder at du får opbygget neglene på skabelon og herefter lagt en Shellac eller Gel Polish-farve ovenpå geléneglene, så de får den samme farve over hele neglen. 

Du har frit valg i blandt over 600 farver.

Der afsluttes med mat eller blank topcoat.

NEGLE FORLÆNGELSE

GLITTER

Negle med utrolig glitrende dybde kan kun opnås ved at bygge neglene op med glitter-gel.

Der er frit valg mellem over 150 Glitter Gels. 

Du bestemmer selv om du ønsker at neglene fader fra glitter og over til et neutralt look, der ikke får en tydelig udgroning eller en blanding af flere forskellige farver og glittere.

Vi anbefaler blank topcoat, så glitteren kan komme til sin ret, men mat er også en mulighed for et frosted look.

GELÉ NEGLE

DESIGN

Du kan hos JENNAILS få lavet negle forlængelse i alverdens designs – dette bliver der lavet en hel kategori over – indtil da må du samle inspiration på vores sociale medier eller pinterest til dit næste negledesign.

Good to know!

før behandling

Da neglene suger væske, anbefaler vi ikke at du har haft hænderne under vand i længere tid, umiddelbart inden behandlingen. 

Hvorfor er fordi at når neglene suger væske, udvider de sig og hvis vi så laver negle på det, så passer de nylavede negle ikke sammen med dine negle, når væsken fordamper og aftager.

 

 

efter behandling

Der er ikke det vilde du skal være opmærksom på, da gelénegle er ret hårdføre, men du bør undgå nyt uvasket tøj eller farverig mad og krydderier såsom gurkemeje, da det kan sætte sig i, og misfarve topcoaten. Vi anbefaler heller ikke at du laver unødvendige knæk på neglene, såsom at bruge neglene som det var værktøj. 

 

vedligeholdelse

For at vedligeholde dit resultat og fugte neglene anbefaler vi dig at lægge negleolie langs neglenes kant 1-3 gange om dagen. 

En opfyldning eller rebalancering af gelénegle anbefales efter 3-4 uger. 

https://sophiasnail.com/

https://fusion59htx.com/

https://www.kermodeconsulting.com/

https://stellabhousepsc.com/

slot server thailand super gacor

slot bonus new member 100

gates of olympus

slot777

mahjong ways

https://castatemushroom.org/

spaceman slot

wild bounty showdown pg soft

joker123 gaming

jili slot 777

jepang slot

bandito slot

microgaming

starlight princess

slot server hongkong

depo 25 bonus 25

nolimit city

pragmatic play

slot bet 200

slot depo 10k

mega wheel casino