et sted med masser af

Passion

Jeg tilbyder 1:1 undervisning, workshops samt online og fysisk negletekniker uddannelse.

JENNAILS ACADEMY

Bliv certificeret i light elegance

light elegance gelé negletekniker

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit the Vestibulum sit aet purus eu lectus tristique aliquam best Donec maximus lacus nec.

light elegance negletekniker online

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit the Vestibulum sit aet purus eu lectus tristique aliquam best Donec maximus lacus nec.

Come on over

For dig der allerede har bevis eller certifikat, men ønsker at arbejde med enten CND eller Light Elegance, tilbyder jeg videreuddannelse og produktcertificering, så du kan købe disse professionelle produkter. 

Negle instruktør siden 2015

Jenna jupin

Jeg hedder Jenna Jupin, er 34 år og jeg startede for 10 år siden med at lave negle hjemme i stuen. Det udviklede sig hurtigt til at holde workshops ved spisebordet og da naboerne klagede over den parfumerede akryl og lak-duft, måtte jeg finde et passende erhvervslokale hvor jeg kunne undervise og udføre neglebehandlinger.

I 2016 åbnede jeg mit første sted på strøget i København. I 2017 blev jeg uddannet instruktør for CND og jeg underviste i Nail Art rundt på hoteller i hele landet. 

I 2018 åbnede jeg min anden negleklinik og negleskole i Odense, i 2019 udvidede jeg med en skønhedsklinik og i 2021 et endnu større negle-akademi, som den dag idag danner rammerne for JENNAILS ACADEMY.

 

For mig er at undervise ikke bare et job, men glæden ved at inspirere og dele min passion for negle med andre.

NYHED

online

Vidste du at du hos JENNAILS ACADEMY kan tage hele negletekniker uddannelsen online? Den skriftlige og praktiske eksamen kan endda også tages online, så du behøver faktisk aldrig komme til Odense, men du er selvfølgelig velkommen alligevel!

tag din uddannelse

med i lommen

Hvorfor spilde tiden, når du rent faktisk kan læse teori og dine undervisningsmoduler når du alligevel er på farten.

Online negletekniker uddannelse er ideel for dig der har børn eller fuldtidsbeskæftigelse – eller bare bor langt væk fra mit akademi, da du kan tage uddannelsen i små dele, præcis når du har tid og lyst på alle tider i døgnet.

Min instruktør

baggrund

  • NAILMANIA 2015

    Da jeg var ret ny indenfor branchen, arbejdede jeg som ambassadør og instruktør for Nailmania, hvor jeg holdt Nail Art workshops i 3D Akryl hos dem og også hjemme i min dagligstue.

  • CND 2016-nU

    Da jeg var ret ny indenfor branchen, arbejdede jeg som ambassadør og instruktør for Nailmania, hvor jeg holdt Nail Art workshops i 3D Akryl hos dem og også hjemme i min dagligstue.

  • LIGHT ELEGANCE 2019-NU

    Kort tid efter at have fundet 1. plads i Nail Art ved DM i Negle 2016 blev jeg headhuntet af Insight Cosmetics, tog en Grand Master hos dem og blev certificeret underviser for CND i 2017.

JENNAILS ACADEMY

BLIV certificeret i cnd

cnd brisa gelé

xxx

Pris

cnd plexigel

Lær at lave forstærkninger og forlængelser med CND PlexiGel

pris

CND SHELLAC

CND tilbyder gratis neglekursus, eller det vil sige at kurset er gratis, men at du kun betaler for startpakken der indeholder alt hvad du skal bruge for at komme igang.

Pris

CND Come on over

Er du certificeret i et andet brand, men gerne vil skifte over til CND, kan du tage denne 1-dags come-on-over workshop. Der medfølger ikke startpakke.

Pris

https://fusion59htx.com/

https://www.kermodeconsulting.com/

https://stellabhousepsc.com/

slot server thailand

slot bonus new member 100

https://thehotelhome.com/

gates of olympus

slot depo 10k

slot777

mahjong ways

https://castatemushroom.org/

spaceman slot

wild bounty showdown pg soft

joker123 gaming

jili slot 777

jepang slot

bandito slot

microgaming

starlight princess

slot server hongkong

depo 25 bonus 25

nolimit city

pragmatic play