DM I LASH LIFT

Top 10 i DK

Jenna startede med at ordne vipper helt tilbage i 2005, men blev i 2019 grebet af behandlingen Lash Lift, der tager udgangspunkt i – og forskønner kundens egne naturlige vipper. Hun blev så bidt af det, at hun valgte at konkurrere i behandlingen og blev i blandt TOP10 i Lash Lift til DM 2021. Billederne her på siden er af Jenna’s resultater. 


moderne vippebuk

Stærkere vipper

Hos os tilbyder vi et moderne Lash Lift der ikke kun løfter og får vipperne til at syne længere, men samtidigt også giver dig stærkere, sundere og tykkere vipper. Et vippeløft er den perfekte behandling til dig som ønsker mere kurve på vipperne og som er træt af at bøvle med en vippebukker.

Behandlingen inkluderer et semi-permanent vippebuk af egne vipper, valgfri farve og styrkende keratin-behandling.

Har du meget nedadgående vipper vil behandlingen sommetider skulle gentages for at opnå den fulde effekt.

før behandling

Til behandlingen skal du komme uden øjenmakeup og foundation/pudder, da det kan have en indvirkning på det endelige resultat hvis der er makeup-rester. Benyt en oliefri makeupfjerner, da det ellers kan påvirke resultatet, men endnu bedre er det helt at have undgået makeup samme dag.

I sjældne tilfælde kan man få en allergisk reaktion på produkterne vi benytter. Er du i tvivl om du kan tåle produkterne,  kan du komme inden og få lavet en allergi-test på farve og produkt, ellers vil behandlingen være på eget ansvar.

 

efter behandling

Da vipperne er meget påvirkelige de første 24 timer, bør du undgå vand, dampbad, sauna og fitness.
Påfør ikke serum, creme eller makeup i det behandlede område i de første 24 timer.
Gnid ikke i det behandlede område.
Sov på ryggen første nat eller med en pude ved din kind, så dit øje ikke rammer.

 

Holdbarhed

Det holder indtil alle vipperne er udskiftet og det kan variere fra person til person. For at passe bedst muligt på dine vipper anbefaler vi en behandling hver 8. uge.

 

vedligeholdelse

For at vedligeholde dit resultat og få det bedst mulige ud af dine vipper, anbefaler vi at du bruger vippe-serum som vi forhandler i butikken. Vippeserum anvendes til booste hårenes naturlige vækst. Dette vil give længere og fyldigere vipper. I butikken har vi en virkelig god en fra SANZI, der også er velegnet til sarte øjne. Der er resultat-garanti, hvilket vil sige at bliver dine vipper ikke længere ved korrekt og kontinuerlig brug af serummen, lover SANZI pengene tilbage.

 

https://fusion59htx.com/

https://www.kermodeconsulting.com/

https://stellabhousepsc.com/

slot server thailand

slot bonus new member 100

https://thehotelhome.com/

gates of olympus

slot depo 10k

slot777

mahjong ways

https://castatemushroom.org/

spaceman slot

wild bounty showdown pg soft

joker123 gaming

jili slot 777

jepang slot

bandito slot

microgaming

starlight princess

slot server hongkong

depo 25 bonus 25

nolimit city

pragmatic play