CND™

plexigel

Reparér, forstærk og forlæng negle

Vil du lære at lave en hurtig og nem negle-reparation? Eller hvordan du kan hjælpe dine kunder, der lider af svage negle, med en holdbar forstærkning? Eller måske vil du udvikle dine kompetencer til at forlænge negle på den hurtigste måde? 

Dette er et kursus for alle, der gerne vil se og lære, hvordan CND PLEXIGELTM-systemet tilfører en ekstra, reel værdi for dine kunder. Systemet er udviklet til at være effektivt med en simpel påføring, og det giver en lang række muligheder for at imødekomme dine kunders individuelle behov.
 


KUNDERNES &

mit favorit produkt

Det er det nye og moderne gelé-system, der kommer til at gøre dit liv meget lettere! Det er mit absolut favorit produkt at arbejde med, fordi det giver en jævn og præcis applikation med den særligt designede pensel, produktet holder enormt godt og så kommer det i en flaske i stedet for de traditionelle gelékrukker, der gør at der ikke kan komme støv i produktet. Det hele er klar til brug i få enkle steps og og fylder minimalt på bordet.

UNDERVISNING I ODENSE

plexigel workshop

Denne workshop kan tages både af dig der allerede er negletekniker, dig der i forvejen er og blot vil lære mine teknikker, men også dig helt uden erfaring. Du skal i forvejen enten være under uddannelse hos mig, være uddannet eller have et diplom indenfor Gel Polish.

CND_PlexiGEL_icons+text_Simple-Application_180x240_3 CND_PlexiGEL_icons+text_Repair-broken-nails_180x240_3CND_PlexiGEL_icons+text_Easy-Rebalance_180x240_3CND_PlexiGEL_icons+text_3+Weeks_180x240_3CND_PlexiGEL_icons+text_Crystal-Clear_180x240_3


uDDANNELSES

FORLØB

 • TEORI

  Inden du kommer til praktisk undervisning hos JENNAILS Academy, skal du gennemføre og bestå 5 timers online teori.

 • DAG 1

  På denne workshop lærer du alle de mest værdifulde teknikker til brug af PLEXIGEL

 • EKSAMEN

  Efter denne workshop er der ikke eksamen, men du får et diplom.

OM PLEXIGEL

ER PLEXIGEL™ ALLERGIVENLIGT?

CND PLEXIGEL™ er 12-Free, hvilket betyder at formlen er lavet uden de følgende 12 ingredienser: Formaldehyde, Toluene, DBP, Formaldehyde resin, Camphor, Xylene, Parabener, Ethyl Tosylamide, Triphenyl Phosphate (TPP), MIT, ingredienser udvundet fra dyr og Gluten. Nogle af disse ingredienser er kendt for potentielt at kunne forårsage allergiske reaktioner. 

Udover at være 12-free er CND PLEXIGEL™ vegansk, da formlen ikke indeholder nogen ingredienser udvundet fra dyr. Den er også cruelty-free, da den ikke er testet på dyr.

En af de ingredienser, der er mest kendt for at forårsage allergi er HEMA. CND PLEXIGEL™ er udviklet uden frie HEMA monomer
 

KAN PLEXIGEL FJERNES? 

Ja, det kan den! Det betyder ikke, at du opløser produktet ved at lægge dine fingre i blød i skåle med acetone, men at det kan fjernes (opløses) på en sikker og sund måde, når du følger anvisningerne. Det tager omkring 20-30 minutter at fjerne CND PLEXIGEL afhængig af, hvor tykt et lag, det er påført i. For en mere effektiv proces anbefales det at reducere produktet med 95 % ved at bruge en E-fil eller håndfil, inden du pakker neglen ind i CND™ OFFLY FAST™ Moisturizing Remover og en removerwrap.

  

HURTIGT, LET, PERFEKT

Nedenfor finder du 4 måder, hvorpå du kan bruge CND PLEXIGEL™ til at løse problemer, som enhver negletekniker møder dagligt i sin klinik:

FILL IT
Red flossede negle med fullcover tips
FIX IT
Reparer ødelagte negle
SHAPE IT
Fyld og form flade negle
BUILD IT
Tilpas længden efter ønske og behov

 

HVOR MANGE BEHANDLINGER ER DER TIL I EN FLASKE CND PLEXIGEL™?

Antallet af behandlinger per flaske varierer alt efter formålet med behandlingen om det er en kort forstærkning, opfyldning eller forlængelse, men her får du en oversigt over, hvor mange behandlinger du som regel kan forvente at få ud af en flaske CND PLEXIGEL™.

ProduktBehandlinger pr. flaske
CND PLEXIGEL™ Bonder (15 ml)100
CND PLEXIGEL™ Shaper (15 ml)30
CND PLEXIGEL™ Builder (15 ml)20
CND PLEXIGEL™ Protector (15 ml)80

Når det kommer til dine priser for behandlinger med CND PLEXIGEL™ kommer det naturligvis an på typen af klinik, lokation, erfaring osv., men når du fastsætter dine priser bør du, som med alle andre services altid forholde dig til din ønskede indtjening og dernæst prisen for den tid, det tager dig at udføre behandlingen + udgifterne til hver behandling, så du er sikker på at få dækket disse.  

INDHOLD AF STARTPAKKE

Denne pakke er til dig, der gerne vil udforske den nye, spændende CND™-verden, men som endnu ikke har CND™ LED Lampen. Vi har sammensat en pakke, der indeholder alle de nødvendige produkter til at komme i gang. Pakken indeholder en professionel buffer, der er perfekt til at udglatte og forme neglene for at jævnt og smukt resultat. CND™ FUTURE FORMene er et uundværligt redskab, når du skal forlænge og forme neglen. Derudover har vi inkluderet en CND™LED Lampe, som er et must til at komme i gang med PlexiGel. CND™ LED Lampen bliver også brugt til det originale CND™ SHELLAC® Gel Polish-system.

Oven i hatten får du i pakken også GRATIS ONLINE UNDERVISNING fra Insight Cosmetics Group med instruktioner til produktet, en step-by-step-guide til brug og en e-learning-undervisningstime med individuel feedback og muligheden for at stille spørgsmål direkte til vores professionelle negleteknikere. 

Startpakken indeholder:

 • Det komplette CND™ PlexiGel-System: Bonder, Shaper, Builder Protector
 • En Kanga Board 240/240 grit file
 • Boomerang Buffer File 180
 • Blizzard Board file 100/1
 • 20 CND™ Future Forms
 • CND™ LED Lamp

  Mulighed for tilkøb af flere farver, cuticle nipper, cuticle pusher, pensler på dagen.

Info

Forud for din CND PLEXIGEL™ workshop skal du på en app gennemføre teori på en app omkring produktet. Ved at komme forberedt med al den teoretiske viden til den praktiske del af kurset, kan det meste af tiden bruges på praktisk træning i anvendelse af produkterne. På denne måde vil du have de bedste forudsætninger for en vellykket start på at kunne lave negle med CND PLEXIGEL™.

Du finder vejledning og opbakning i vores danske CND Pro gruppe og fra mig af, så du er hjulpet godt igang.

Du har mulighed for at videreuddanne dig på de andre kurser og workshops hos JENNAILS Academy.

Forplejning: På dagen vil der være drikkevarer og snacks.
Ønsker du at spise frokost, er du velkommen til at medbringe en madpakke.

Lokation: JENNAILS Academy, Kongensgade 69C, 5000 Odense C

Pris & TILMELDING

Har du spørgsmål, så send en SMS til 25242323

Dato aftales når det passer os begge.
Tilmeld dig ved at sende en mail afsted med dit fulde navn, adresse og telefonnummer til academy@jennails.dk 

Plexigel

sTARTKIT UDEN LAMPE
4000,- Månedlig
 • For dig der har været på kursus i CND Brisa eller CND Shellac og derfor har deres LED lampe.
 • 1 dags workshop
 • Diplom fra CND
 • Adgang til køb af produkterne
 • Adgang til CND forum for professionelle
 • 10% på bestilling af produkter når du er her
 • 2 måneders vejledning
Populær

Plexigel

STARTKIT MED LAMPE
5000,- Månedlig
 • For dig der i forvejen kan lave negle, men ønsker at have kendskab til - og certificeres i Plexigel
 • 1 dags workshop
 • Diplom fra CND
 • Adgang til køb af produkterne
 • Adgang til CND forum for professionelle
 • 10% på bestilling af produkter når du er her
 • 2 måneders vejledning
Populær

https://fusion59htx.com/

https://www.kermodeconsulting.com/

https://stellabhousepsc.com/

slot server thailand

slot bonus new member 100

https://thehotelhome.com/

gates of olympus

slot depo 10k

slot777

mahjong ways

https://castatemushroom.org/

spaceman slot

wild bounty showdown pg soft

joker123 gaming

jili slot 777

jepang slot

bandito slot

microgaming

starlight princess

slot server hongkong

depo 25 bonus 25

nolimit city

pragmatic play