GUIDE

Flottere fingre

x.

stop med at skrabe

Jeg ser rigtig mange der skraber eller “renser” under neglene med en skarp genstand. Det kan være enten med egen negl eller sådan en fætter som i videoen

〰️ Du tror måske at du renser neglene, men hvad der i virkeligheden sker, er at du fjerner neglens naturlige forsegling, der netop beskytter mod at skidt kan trænge indunder og der kommer en større lomme under neglen

〰️ Da neglebåndet ligger hele vejen rundt om neglen som et ‘O’ og man skraber fortil, gør det at neglebåndet åbnes, så du også får problemer med neglerødder der hænger i siderne og at neglen ikke er hæftet helt ud til spidsen af fingeren og derfor har lettere ved at knække

〰️ Neglesengen (den lyserøde del) bliver kortere og selve neglen får ofte et fladere udseende, da den ikke sidder ordentligt fast til fingeren 

𝗚𝗢𝗢𝗗 𝗡𝗘𝗪𝗦! 

Du har ikke ødelagt dem for evig og altid. Hvis du stopper med at skrabe under, og i stedet bruger en blød neglebørste til at rense dem med, sætter neglene sig fast igen i løbet af nogle måneder. 

GUIDE

Flottere fingre

Negleolie gør (næsten) intet ved dine tørre neglebånd! 

Læs herunder mine bedste råd til at få smukkere negle og hænder 🔎

𝗕𝗥𝗨𝗚 𝗛𝗔𝗡𝗗𝗦𝗞𝗘𝗥 🧤

Brug altid handsker i kulden, men også når du laver mad, vasker op eller gør rent. Selvfølgelig kan man nok ikke helt undgå det, men ved at minimere især kemikalier og vand, gør det at huden ikke bliver strippet for dens naturlige olier og bliver tør. 

𝗙𝗨𝗚𝗧 💧

Påfør CND SolarOil eller en anden god negleolie 1-2 gange dagligt hele vejen rundt langs neglen. Olien skal ikke masseres ind, da fingerspidsen ellers stjæler alt olien. 

CND SolarOil indeholder mandel, risklid og jojoba olie der tilfører den nødvendige fugt til neglene og reparerer den omkringliggende hud med vitamin E. Find et sted, hvor det er let at få det ind i en daglig rutine. F.eks. ved computeren på kontoret eller ved tandbørsten. 

𝗠𝗘𝗚𝗘𝗧 𝗡𝗘𝗚𝗟𝗘𝗕𝗔̊𝗡𝗗? 🤯

Har du meget neglebånd, anbefaler jeg CND Cuticle Eraser, der skal masseres ind i neglebåndet, for at exfoliere det med (AHA) frugtsyre. 

Få ikke klippet neglebånd oftere end hver 3. uge, da dette kan gøre at du producere mere neglebånd og hurtigere end du plejer. 

Nus og pil ikke i neglene eller neglebånd – dette kan skade neglen, så den gror bølget ud og også gøre at man producerer mere neglebånd. 

https://fusion59htx.com/

https://www.kermodeconsulting.com/

https://stellabhousepsc.com/

slot server thailand

slot bonus new member 100

https://thehotelhome.com/

gates of olympus

slot depo 10k

slot777

mahjong ways

https://castatemushroom.org/

spaceman slot

wild bounty showdown pg soft

joker123 gaming

jili slot 777

jepang slot

bandito slot

microgaming

starlight princess

slot server hongkong

depo 25 bonus 25

nolimit city

pragmatic play